torsdag 1 januari 2009

2009

Det nya året välkomnades med skumpa, cigarr och väldigt trevligt sällskap utanför en scoutstuga i smålands skogar, närmare bestämt i Kalmar. Jag jobbade i skoaffären i två timmar på morgonen, vilket var väldigt meningslöst med tanke på att det knappt var en enda kund i butiken och vi var två stycken som jobbade där. Men det är alltid trevligt att träffa emmy en stund, vi fikade lite efter jobbet också, innan jag drog hem och gjorde mig iordning för årets slut.

Vid fyratiden möttes vi upp hemma hos bum-bum och drack lite alkohol, och gick ner lagom till fyrverkerierna vid slottet. Alla var finklädda och var glada. Efter raketerna, som egentligen inte alls var så imponerande, gick vi hem till Anton och lagade mat och förfestade. En stund innan midnatt drog vi oss bort till den arrangerade festen som låg en liten bit bort. Festen var riktigt rolig, både för- och ja.. huvudfesten. Hela kvällen var lyckad. Alla mådde bra, var glada och hade det trevligt.

Nyårsdagen (idag) firade vi våra bakfyllor med en morgonpromenad ner till stan några kompisar för att få i oss den obligatoriska bakispizzan som inte alls satt fel. Mådde inte helt tipptopp imorse men mår oväntat nog väldigt bra nu. Kan lika gärna lägga upp någon bild från igår, för att visa hur mysigt vi hade det :)



förrätt och mysigt sällskap


bumbum i finoutfit


letsdance-filip och sevve

1 kommentar:

jhallberg sa...

stilig outfit du hade :D